Vişnap

Gün Güzeldi,Dostlar Günden Güzeldi

12
Merhabalar Sevgili Arkadaşlarım.

Dün güzel başlayan gün yerini güzel bir akşam üzerine ve geceye bıraktı.Güzel dostlarım geldiler hep beraber çok neşeli bir sohbeti paylaştık,hepinizin ayaklarına sağlık olsun .

Canım Hilal'im ve eşi,canım Funda'm ve eşi.Sevgili Mesut ve taaaa Kars'tan ziyaretime gelen canım arkadaşım Elet'im hepinize  kocaman  kocaman  teşekkürler ediyorum.

İyi ki varsınız,iyi ki sizleri tanımışım.Çok mutluyum sizlerle.Hiloş'um gelirken getirdiğin o muhteşem lezzetteki patates salatasının tadı damağımızda kaldı.Yeniden  tekrarını isterim derken oyy ben ne yüzsüzüm diye  muzip muzip gülümsedim bir de, yaparsın değil mi Hiloşum:)

Yoksa rahat vermem başının etini çok güzel afiyetle yerim ki:)Sevgili Mesut akşamki organik yumurtalar  ve nefis dutlar için çok teşekkür ediyoruz.Sabah kahvaltıda bol bol kulaklarını çınlattık.En  ufak bir fırsatta  hep beraber yanınıza gelmeyi düşünüyoruz .

Organizasyon işi Hiloş'um sende haberin olsun,topla hepimizi canım.Elet'im yaptığın keteler nefisti .Kars'a gitmezden önce yine isterim ben anlamam:))

Ahh haa hadi bakalım şimdi ben iskele cafenin efil efil çaylarının nefasetini  methetmem mi yoksa eşim beni denize atar :)).Gerçekten  her içtiğimizde tap tazecik demli çaylarınız var canım eşim sağolun sen  ve çalışan personelimiz hepinize çok teşekkürler.. 


Kibar Feyzom seni unuttuğumu sanma sakın, yoksa bir daha gelişimde bilirim ki ellerimi tırmıklarsın sen ne kıskançsındır bilirim. Herkesleri gördün çok şımardın .Ben sana böyle mi tembihlemiştim?Eletimin kucağından  inmedin yüzüme bile bakmadın.

Elet gittiğinde bana kalacaksın bak sana neler edeceğim ben:))Her güzel şeyin çabucak bitmesi gibi bu güzel gecemizde  çok çabuk bitti. Tekrarını en kısa zamanda yapmak dileği ile sizlere siz güzel dost yüreklilerime ben ve eşim çok teşekkür ediyoruz Sevgilerimizle.. 
Gönül ne kahve ister ne kahvehane .Gönül sohbet ister kahve bahane dedikleri bu olsa gerek.
Hilal'ciğimin nefis patates salatası ufff ufff vallahi nefis bir lezzetti çok güzel olmuş canım ellerine sağlık olsun..
Bunlar da Elet'imin yaptığı nefis keteler.On parmağında on değil inanın ki on bir marifet  var canım arkadaşımın ellerine sağlık olsun.Bugün de bana erişte kesme makarna yoğurdu ,açtı,kesti elleri dert görmesin.
Yukarıda ki organik yumurtaları da sevgili arkadaşımız Mesut sağ olsun onca uzak yoldan getirmiş .Uzun zamandır böylesine lezzetli sapsarı yumurta yememiştik.Kahvaltı soframız şenlendi bu sabah ve bilmem kulakların çınladı mı Mesut ? Çok andık adını ve en kısa zamanda yanına gelmek istiyoruz . Hilalciğim hadi canım sen biz tembelleri bir toparlayıversen  diyorum .

Sevgili Pakizeciğim de Elet'ime nefis kırma zeytin vermiş güzel hediyen kahvaltı masamızı şenlendirdi canım.Yapanların ,getirenlerin ellerine sağlık olsun  çok güzeldi.
Elet'im yarın sabahta böyle kahvaltı yapalım mı? Yalnız bu sefer umarım lafa dalıp yumurtaların kıvamını kaçırmazsın :) Rafadan istemiştin  katıydı:)) 

Bugünlük benden bu kadar bir başka blog yazısında buluşmak üzere sevgi ile kalın hepiniz.

12 yorum: Leave Your Comments

  1. Güzel arkadaşlıklar hep sürsün inşallah. Bu arada keteler gözümü aldı :)

    YanıtlaSil
  2. afiyet olsun canım. beğenmenize sevindim kayınvalidemin ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşadığım uzun süren sıkıntılı günler ve inzivadan sonra son zamanlarda yaşadığım en güzel günlerdendi.

      Ortamın güzelliği, tam karşımıza düşen o harika güneşin batışı, sizlerin sıcacık ilgisi ve yüreği beni çok mutlu etti. Hepinize çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. Vişnem ben teşekkür ederim her şey için;) Elbette yine yaparım canım benim. Sizleri de ayartır bir Kırklareli seyahati yaparız en uygun zamanda;)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir ortam ve muhteşem bir sofra :) Sağ olsun Elet bizi de unutmamış, keteleriyle gelmiş. Ben de hamur işi canavarı olarak onlara birer dilim verip gerisini tek başıma götürdüm :)) Tekrardan ellerinize sağlık diyorum vişnap :)

    YanıtlaSil
  5. Banucum çok teşekkürler evet sürsün hep güzel dostluklar.Hayat yaşanır oluyor dostlarla.

    YanıtlaSil
  6. Pakizem canım kayınvalidenin ellerine ,emeklerine sağlık.Sana da çok teşekkürler ederiz bu lezzetli zeytinleri bizler için taşıdın getirdin .Çok beğendik canım.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Mesut dilerim çok daha güzellerini yaşarsın.Yüce Rabbim karşına çok mutlu olacağın,çok mutlu edeceğin hayat arkadaşını çıkartır berabere yol alırsınız hayat yolunda.el ele göz göze olacağın güneşin doğuşunu ve batışını baş başa seyredeceğin o kişi en kısa zamanda çıksın karşına.Mutlu olmayı hak edenlerin başında geliyorsun.Yine böyle güzel bir ortamda hep beraber olmak dileği ile sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Hiloşum canımcım hadi senden gelecek haydi toparlanın Kırklareline gidiyoruz cümlesini duymak için kulaklarımızı dört açtık haberin olsun canım ..

    YanıtlaSil
  9. Cihan vallahi eletim sağolsun elleri dert görmesin o güzel elleri hep taze güller dersin .Misler gibi yaptı ketelerimizi hepimize kısmet oldu yedik.Ortam güzeldi,gün güzeldi,dediğim gibi dostlar günden de güzeldi.

    YanıtlaSil
  10. merhabalar,neguzel bir vakit gecirmissiniz dostlarinizla .dostla icilen aci kahve serbet gibi oluyor.

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Özgür Tatlar umarım bir gün sizinle de içmek nasip olur şerbet tadında bir acı kahve.Evet çok güzeldi gün ve dostlar.Tekrarlarını nasip etsin Rabbim.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil